2019-12-24
整體評分並不合格。唔會推介依間餐廳,試過一次之後唔會再去食。首先係入錯兩次單,改單都改咗兩次!好彩中途望清楚張手寫單同埋啲食物覺得點解數量有啲唔同(例如:叫半份嘅菜單,佢嚟咗一份菜單嘅份量,但係其實手寫點單係半份,職員錯誤入咗一份喺電腦嘅單)。但係職員首先覺得係客人搞錯,最後係發現自己入錯單,俾人感覺好唔專業。服務係計埋茶水,但係入座超過半小時都沒有提供一杯水,要客人問佢攞水,佢先覺得要比水客人。同埋我哋叫咗一份燒銀雪魚,但佢竟然比錯咗一條燒鯖魚。明明就係燒鯖魚,同職員講佢應該比錯咗條魚,佢竟然話條燒鯖魚就係銀雪魚,食物搞錯唔緊要,但係將銀雪魚同埋鯖魚話係同一隻魚,簡直係侮辱客人嘅智商。佢嘅解釋係,佢哋嘅銀雪魚同出邊市面嘅餐廳入貨可能有啲唔同。最後佢話可以比客人取消該項目的訂單,咁就梗係一定取消訂單啦!白痴都知道係鯖魚唔係銀鱈魚,佢個解釋十分之牽強及低智!除此之外,若果佢係走高級餐廳路線,職員服務十分之唔專業,無論態度或者係送食物的速度及次序,亦都係十分之不濟。首先係黎曬所有食物但係仍然冇湯底。職員入錯單仍然覺得自己冇問題,雖然唔係要佢去道歉,但係職員發現有錯應該第一時間更正,而唔係企
除此之外,若果佢係走高級餐廳路線,職員服務十分之唔專業,無論態度或者係送食物的速度及次序,亦都係十分之不濟。首先係黎曬所有食物但係仍然冇湯底。職員入錯單仍然覺得自己冇問題,雖然唔係要佢去道歉,但係職員發現有錯應該第一時間更正,而唔係企左係度討論點解會有錯。職員禮貌方面都是欠奉,有待改善。另外,見到有手抱小朋友竟然唔會問你是否需要兒童座位,要你上前去問佢,佢覺得要提供兒童座位俾小朋友。服務效率方面,效率十分之低。入餐廳只係比咗一本餐牌,打開餐牌只係得一張紙寫住個套餐。跟住覺得點解咁奇怪,過咗好耐都搵唔到職員,最後搵到另外一個職員發現原來係冇比其他餐牌,所以點菜都用左好耐時間。
食物方面,食物味道一般,並不出色。以及食物選擇方面唔係咁多。整體評分並不合格。最後就梗係唔會推介依間餐廳,亦都試過一次之後唔會再去食。