2023-12-29
日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵和牛的名真係好長不過就係日本和牛啦🤣個人覺得日本和午同平時嘅都係大同小異😼不過就係會香少少😽番茄味都好重同寬條麵真係好夾👀日本北海豚肉吉列配紫蘇葉椰菜絲沙律及手磨芝麻豬扒汁試咗個北海道豚肉吉列,實在太驚喜啦🤩!啲豚肉肉質嘅嫩滑,包裹住外層酥 crunchy 嘅麵衣,啖啖肉味,每一啖都令人感受到北海道豚肉嘅高品質😋。更加驚喜嘅係,佢哋仲有特製紫蘇葉椰菜絲沙律,清新爽口,與豚肉吉列嘅醇厚完美對比🥗。啲紫蘇葉嘅清香同椰菜絲嘅脆口,真係喺口感同味道上添咗好多分。而佢哋手工磨製嘅芝麻豬扒汁,真係另一個亮點!啲豬扒汁香濃得嚟又唔會過於濃厚,芝麻香氣四溢,伴隨豚肉吉列嘅每一啖都似乎令味道升華喇🤤。佢哋個組合實在太匠心獨運,每樣材料都係精選,而佢地嘅烹飪手法亦都好到位。食完整個感覺好滿足,啲料理嘅層次同味道令人印象深刻,一定會推薦比朋友再嚟試吓!真係一個值得推介嘅好選擇👍👌。冷烏冬配茅乃舍冷烏冬汁半自助餐有包含的食物之一😜所以食完主食唔夠飽就可以再食烏冬了🤓個汁係酸酸地所以都好開胃😳博多屋豆腐花甜品係有豆腐花都好滑身的🥰
和牛的名真係好長不過就係日本和牛啦🤣個人覺得日本和午同平時嘅都係大同小異😼不過就係會香少少😽番茄味都好重同寬條麵真係好夾👀 日本北海豚肉吉列配紫蘇葉椰菜絲沙律及手磨芝麻豬扒汁
冷烏冬配茅乃舍冷烏冬汁
半自助餐有包含的食物之一😜所以食完主食唔夠飽就可以再食烏冬了🤓個汁係酸酸地所以都好開胃😳 博多屋豆腐花
甜品係有豆腐花都好滑身的🥰