2023-01-02 12 瀏覽
話說早前👶🏻👼🏻去到深水埗買野🙈行行下既時候見到呢一間BOLD Coffee♥️🍀見無咩人排隊就入去High 個 Tea♥️🤤🍫-🦀蟹肉蛋白🥚沙律牛角包🥐 $88👼🏻今次就揀左有🦀肉同蛋白🥚既牛角包作為今個下午茶既主角🤤🍀牛角包有相當足夠既🦀肉配合蛋沙律都算係好飽肚既一個下午茶主食🙈🙈♥️♥️牛頭包經過加熱後十分脆口🤤🤤 而且大大個好抵食🍅🍅-焦糖香蕉🍌烤棉花糖牛角包配雪糕 $88🤣🤣👼🏻又揀左有牛角包🥐既甜品食♥️♥️🐷🐷 焦糖香蕉🍌本身就係最佳組合再加上棉花糖烤過之後切開就有流心既效果🙈🙈♥️♥️🍀🍀外脆內軟既棉花糖加一啖牛角包🥐😍呢個甜品絕對係邪惡之選🙈🙈-昭和布丁🍮 $48👶🏻今日就揀左好多人都揀既昭和布丁🍮♥️呢個布丁口感比一般👼🏻👶🏻食開既硬身而且比較無咁Cream🤣🤣但焦糖位置都好夾個布丁♥️♥️ 👼🏻👶🏻覺得如果蛋蛋🥚味再重小小應該會更加正正子😘🫶🏻-Marshmallow chocolate $58👶🏻揀左一杯棉花糖古古力同👼🏻一齊飲🤣🍀本身古古力吾太甜🙈♥️所以只要飲既時間飲一粒棉花糖就岩岩好甜甜🐷🤤♥️所以各位美食家喜歡飲古古力又喜歡吾太甜呢一杯就好岩了喔🙈🙈♥️♥️🍀🍀

🦀蟹肉蛋白🥚沙律牛角包🥐 $88

焦糖香蕉🍌烤棉花糖牛角包配雪糕 $88