2023-07-30 85 瀏覽
將軍澳個海濱長廊,一直都開咗好多間特色嘅餐廳。所以對於住喺將軍澳嘅我嚟講係相當之方便同幸福嘅!今晚就同朋友仔兩個試咗一間叫屋子嘅餐廳,佢嘅裝修以簡單為主用嘅顏色都係米白為主俾人一種好文青舒服嘅感覺!同朋友仔兩個都叫咗壽喜燒牛肉鍋烏龍麵set. 佢有個dinner set 有湯湯,兩款小菜 (青瓜,同埋豆)另外+1個細細杯(感覺有啲似木糠蛋糕,但係又唔係十分之甜)嘅甜品,個麵一嚟我就我哋都忍唔住嘩左,因為佢跟牛肉真係十分之多!!成個壽喜燒,我係覺得出色嘅!更值得一題嘅嘅就係佢啲牛肉真係係好嫩口同埋個湯都好濃郁💗💗💗由於我哋兩個都食唔落甜品嘅關係,今次唯一比較可惜嘅就係冇叫到佢嘅甜品,因為我知道網上好多評語都話佢嘅甜品相當之出色,希望下次有機會再嚟試佢嘅甜品🥹——————————————-屋子 (將軍澳)將軍澳唐俊街23號MONTEREY Place地下16號舖

——————————————-

屋子 (將軍澳)
將軍澳唐俊街23號MONTEREY Place地下16號舖