朗豪坊近年新開咗唔少餐廳,如果係鐘意打卡既,文青The Pont Café就最啱,由門面到餐廳入面都係白色同綠色為主,仲有唔少植物做裝飾。🌟燒澳洲肉眼扒 10安士 $190肉眼扒叫咗五成熟,肉眼扒熟咗少少,味道都唔錯。另外仲會配埋一大份薯條同沙律,而薯條係無限添加,但一開始個份薯條已經好多,兩個人都食唔晒。薯條係粗薯,炸得好脆,擺耐咗都唔會淋晒,幾好食。🌟香辣蕃茄意式肉腸水管粉 $78個蕃茄意粉醬幾好食,會有蕃茄肉同意式肉腸,不過唔係好覺得辣,食唔到辣都可以試下,表面加咗啲芝士食落仲香。🌟煙三文魚牛油果牛角窩夫 $72牛角窩夫上面有牛油果醬、煙三文魚同蕃茄,牛角窩夫咬落好酥脆,牛角窩夫唔係好甜個款,唔會覺得唔夾。🌟意大利芝士牛角窩夫配雲呢拿雪糕 $68見到好多人叫既一款甜品,牛角窩夫上面有意大利芝士,牛角窩夫保持到酥脆,又唔會好甜膩,仲有一球雲呢拿雪糕,有機會要試埋其他味🌟Black coffee $38🌟士多啤梨杏仁乳酪果茶滑冰 $42🌟藍莓黑芝麻乳酪果茶滑冰 $42叫咗兩杯smoothies,唔係好濃好杰嗰種款smoothies,可以揀少甜,飲品既賣相好靚,都有水果同乳酪係杯邊,幾

🌟燒澳洲肉眼扒 10安士 $190

🌟香辣蕃茄意式肉腸水管粉 $78

🌟煙三文魚牛油果牛角窩夫 $72

🌟意大利芝士牛角窩夫配雲呢拿雪糕 $68

🌟Black coffee $38
🌟士多啤梨杏仁乳酪果茶滑冰 $42
🌟藍莓黑芝麻乳酪果茶滑冰 $42
叫咗兩杯smoothies,唔係好濃好杰嗰種款smoothies,可以揀少甜,飲品既賣相好靚,都有水果同乳酪係杯邊,幾鐘意士多啤梨杏仁乳酪,有少少酸酸地,幾清新