2023-02-21
想食蛋糕但又怕太heavy?咁不如試試 Twinkle Baker Decor 新推出的「Baby Cream Cake」系列啦🥳🥳新品主要以唔同口味的鮮忌廉☁️,配上各種口味的戚風蛋糕🍰~~蛋糕質地輕盈,同平時食開的蛋糕好唔同㗎!今次就試咗以下兩款新口味🆕:🍠芋香誘惑· 大甲芋蓉忌廉戚風蛋糕香濃大甲芋蓉忌廉配上香芋戚風蛋糕🍠,口感鬆軟!每啖充滿芋頭香😋😋蛋糕以典雅紫色色調擠出紫玫瑰忌廉💜,再以色彩艷麗食用花作點綴~打卡一流📸📸🍵玄米清風· 玄米茶忌廉戚風蛋糕玄米茶忌廉配上玄米茶戚風蛋糕🍵,茶味濃郁~甜度啱啱好❤️❤️賣相仲好吸引!蛋糕以綠、白色調交織配上時令食用花🌿,再以珍珠朱古力裝飾作點綴~~有種結合貴氣同小清新的感覺🎐😍🌟期間限定優惠:選購任何「Baby Cream Cake Series」可享試食價$98 (原價$138)‼️事頭婆或比比級會員可享試食價$88🎁
🍠芋香誘惑· 大甲芋蓉忌廉戚風蛋糕
🍵玄米清風· 玄米茶忌廉戚風蛋糕