2025-01-27 0 瀏覽
今次終於同朋友去左食呢間皇朝🤣特色皇朝小籠包一籠有八粒不同顏色及味道嘅小籠包,味道吾再只係得傳統味,有黑松露,芝士,甚至連川味都有等等🤣配上醋同疆絲,一啖咬落去,滿滿肉汁,而且皮一點都吾厚,簡直係色香味都俱全😋好特別,好新奇,好滿足芝麻醬油麥菜一卷卷嘅油麥菜,點上芝麻醬,食落感覺好清新之餘,帶啲香香醬汁,菜感新鮮同清爽清燉雞湯拉麵餐廳會湯同拉麵分開分碟上,估吾到個雞湯一點都吾油,好清香 ,配上少少嘅雞肉,肉質吾會太鞋 拉麵口感軟硬適中,配埋一齊岩岩好👍宮廷爐打滾開頭以為會皮好厚,但食落好軟熟,食落有紅豆味道,面上帶有濃濃嘅黃豆粉,整體香甜又吾會膩🤭 拿捏得剛剛好桃膠紅棗桂圓呢個女士們都好喜愛嘅甜品,粒粒桃膠紅棗桂圓無得輸,而且吾會太甜,女士滋潤滋補嘅甜品,最愛🩷
今次終於同朋友去左食呢間皇朝🤣

特色皇朝小籠包

芝麻醬油麥菜

清燉雞湯拉麵

宮廷爐打滾

桃膠紅棗桂圓
  • 特色皇朝小籠包(八色)