2016-07-15
老闆話好耐冇去打邊邊~~大家都知~香港人~一年365都會打邊~普通慨食得多~我ed小員工要自然搵試下新野比老闆啦!~~ 環境 可能新開 十分企理同清潔!!尖椒皮蛋!睇個樣見到見芫茜都覺得正!!出面好多係比幾條算!造型唔錯!味道呢!有少許辣同有少少慨花雕酒味!辣同果陣陣慨酒味互相幫助之下成隻皮蛋即刻升左lv!!!e個好野丫!係椒鹽龍躉皮!!!冇錯係皮!可能你地會食過肉連住d皮/椒鹽骨~但椒鹽皮真係好少見!講左咁耐 係時候講反碟野啦!!碟野一放低就有一股炸蒜同椒鹽味!入口外層香脆 中間層皮就有點點慨煙韌 一次有2個口感!!正炸!!食完前菜 打邊邊 d香料同配料!乾淨基本野就有晒架啦!值得一提係佢會有自制慨xo醬比你食!同酒店果d有得比架!湯低係龍躉湯低 完全唔腥 仲幾鮮甜下 入面仲有幾舊龍躉肉!!就咁都飲左幾淡湯自制龍躉餃!!!唔易爛! 入面有一舊舊慨龍躉肉!提供左唔同慨口感!!出面比較小見慨鵝腸!整得好好!唔會一滾就細到唔見左 同好新鮮 冇怪味安格c牛牛!牛肉味濃郁!新鮮!冇根!!手切牛 我比較like 有肥令到更加滑 牛味都幾好!滑滑滑雞子 我冇食 同事食完話好正!用花雕酒浸過再滾佢
出面好多係比幾條算!造型唔錯!味道呢!有少許辣同有少少慨花雕酒味!辣同果陣陣慨酒味互相幫助之下成隻皮蛋即刻升左lv!!! e個好野丫!係椒鹽龍躉皮!!!冇錯係皮!可能你地會食過肉連住d皮/椒鹽骨~但椒鹽皮真係好少見!
講左咁耐 係時候講反碟野啦!!
碟野一放低就有一股炸蒜同椒鹽味!
入口外層香脆 中間層皮就有點點慨煙韌 一次有2個口感!!正炸!! 食完前菜 打邊邊 d香料同配料!乾淨
基本野就有晒架啦!值得一提係佢會有自制慨xo醬比你食!同酒店果d有得比架! 湯低係龍躉湯低 完全唔腥 仲幾鮮甜下 入面仲有幾舊龍躉肉!!就咁都飲左幾淡湯 自制龍躉餃!!!唔易爛! 入面有一舊舊慨龍躉肉!提供左唔同慨口感!! 出面比較小見慨鵝腸!整得好好!唔會一滾就細到唔見左 同好新鮮 冇怪味 安格c牛牛!牛肉味濃郁!新鮮!冇根!! 手切牛 我比較like 有肥令到更加滑 牛味都幾好!滑滑滑 雞子 我冇食 同事食完話好正!用花雕酒浸過再滾佢 唔會有陣陣味!!佢話出面好少會咁做!! e個大愛 新鮮魚標!!出面係極少見!就算有 都好少咁大個!!
新鮮 滾完都仲有隻匙咁大 又唔腥!!不過濃架時間就要吉爆佢!唔係滾唔到 菜單!!!!好似21:30有得平!
不過今餐老闆賣單唔知幾錢!
值得一食!下次會再去!XDXD