2022-04-26 317 瀏覽
Beard’s Papa 係泡芙界既老字號🤣,我一個月至少食番一個泡芙!!仲記得多年前以前佢剩係得吉士味,而家就出多左好多好多味,最近佢地做緊恐龍蛋造型既prmote,見佢咁得意即刻買番個番屋企做甜品!今次買左1個恐龍蛋set,就係恐龍蛋芒果味配一個原味酥皮,果然兩個都係水準好高,泡芙個酥皮一如暨往咁香😍恐龍蛋外皮有驚喜,脆脆地好似餅乾咁,好好食!芒果餡有少少化學芒果味但唔算重,餡既份量都係好足料,D cream打得好好,勁多同埋勁滑‼️!一大啖食落去真係好正!食完一啖就想食多啖,唔洗幾分鐘就食晒,就好似食一個都唔夠喉咁😍唯一缺點係如果裡面有埋芒果果肉可能會更吸引原味就一如暨往咁高質多cream好味道😋~

原味就一如暨往咁高質多cream好味道😋~
外賣自取