2024-09-13
講到酒吧連餐飲,約埋知己朋友拎起酒杯傾吓心事chill chill佢,銅鑼灣呢間fusion菜酒吧就岩曬!.🔺 Uni Lobster Bisque $228必點前菜當然係佢!西西里島嘅小食,risotto加入cheddar同sour cream,咬落有芝士咸香。加上北海道產嘅海膽,新鮮又創新。.🔺 Charcoal Black Bean Karaage $118呢款前菜係豆豉、竹炭包裹住雞肉,加上egg salad,此外仲有芫荽同老乾媽調味,鍾意重口味嘅朋友一定要留意啦。.🔺 Crispy Beef Short Rib $268利用加入山楂嘅汁慢煮牛肉,牛肉雖然煮到全熟,但仍然能保持牛肉的原味和質感,加上特調香草汁平衡牛肉,令成件事更refreshing.🔺Drunken Crab Pasta $258加入昆布與紹興酒製造成意粉的湯汁,有一種中式掛湯嘅感覺,中西文化融合。另外不得不讚蟹肉十分新鮮,成件事意外地match會令人忍唔住一啖一啖咁食。.🔺Sake Sour(cocktail) $128🔺Upside down(mocktail) $98.總括而言,無論食物質素、餐廳環境、服
🔺 Uni Lobster Bisque $228
🔺 Crispy Beef Short Rib $268
🔺Drunken Crab Pasta $258
🔺Sake Sour(cocktail) $128
🔺Upside down(mocktail) $98
總括而言,無論食物質素、餐廳環境、服務態度、創意都是十分滿意,可以回頭bookmark再同朋友一戰既一個選擇。