餐廳: 樹屋 (H Code)
資訊:

2023-09-18 60 瀏覽
Pokebowl食得多,放假黎食食vegan,淨化下心靈🧘🏾‍♂️呢間Treehouse一直喺我bookmark list,而家仲要愈開愈多分店,方便哂我再encore!! 一黎簡左佢地signature bowl “Cedar”,有牛油果、椰菜、沙律菜加chipotle醬好freshhhh!!! 再add on combo $60 lemonade+番薯條+salad! 蕃薯條好香甜唔油膩🫶🏻🫶🏻Lemonade好真材實料,係鮮榨的!$60加得過!朋友就簡左”Forest” burger,用上左酸種包,個漢堡扒用紅菜頭加蘑菇整,個texture好豐富,加埋番茄、紅椒、生菜同埋個garlic sauce好開胃~Macadamia chocolate chip cookie🍪$40好好味!完全唔似係vegan, 好香!見佢用左椰子油同豆奶~超級推介!我覺得拍得住隔離cookie dpt. 又輕營啲🥳So far super like呢間餐廳減廢concept!! 下次會試試build your owl bowl😍

好freshhhh!!!

蕃薯條好香甜唔油膩🫶🏻🫶🏻
Lemonade好真材實料,係鮮榨的!$60加得過!