2024-06-28 72 瀏覽
大家要留意啦!尖沙咀開咗間壽喜燒、火鍋、壽司放題,菜式十分多元化,放題套餐仲有多達五個等級,可以自由選擇,頭三級晚市只有個半鐘,第四級或以上就可以食足三個鐘,我哋諗住慢慢坐低傾吓偈,所以揀咗LV4試一試佢先新張優惠四位預訂LV5會送龍蝦刺身,今次食過真係好正,下次拉大隊要再嚟食LV5就有得食靚龍蝦😍套餐亮點係山形縣產藏王和牛,加上刺身壽司同海鮮。和牛上肉油花均勻,入口即溶,係我近來食過最出色嘅和牛,用壽喜燒汁煮完再沾上日本蛋漿,味道好香好出色。海鮮方面一定要食帶殼帆立貝!雖然唔係好大隻,但放題唔怕可以食多幾件,最重要係肉質鮮嫩味道鮮甜我哋食三個鐘唔怕太急太飽,所以都拎咗啲蔬菜可以食得健康啲,仲有日式牛肉咖喱飯,用嚟送燒肉都唔錯

大家要留意啦!尖沙咀開咗間壽喜燒、火鍋壽司放題,菜式十分多元化,放題套餐仲有多達五個等級,可以自由選擇,頭三級晚市只有個半鐘,第四級或以上就可以食足三個鐘,我哋諗住慢慢坐低傾吓偈,所以揀咗LV4試一試佢先