2024-02-03
新春如意餐新春如意2人套餐 (免菜、芥 及 加一,價值$998)套餐包括以下菜單:🌸鴻運發財鮑魚撈起 撈起撈到風山水起,店員上菜後會一邊祝賀語一邊幫忙整,一齊撈,撈多d撈到盤滿缽滿!🌸盤滿缽滿鮑魚大蝦盆菜2人份熱辣辣…有糖心鮑魚、爽口彈牙大蝦、橫財就手(髮菜豬手)、燒腩、有餡肉丸、好粉芋頭、入味雞翼、爽脆海參等等🌸黑松露炒帶子超惹味黑松露炒帶子,帶子鮮甜入味,上湯西蘭花🌸媽祖平安麵平安麵夠淋身,配搭多款配料口感非常滿足🌸蟲草花魚鏢蟹肉羹滿滿蟲草花及魚鏢,小編同朋友都想加點醋,店員就拎左陳醋俾我地,加左點醋,惹味好多,帶出鮮味。🌸桂圓銀耳湯配莆田紅團超滋潤既桂圓銀耳糖水,好潤好舒服。紅團小編第一次食,煙煙靭靭,內裡包裹著綠豆沙。以下優惠內容1/ 莆田會員可憑出示優惠券於門市預訂盆菜或新年套餐滿$1,000減$100;$2,000減$200,如此類推。2/莆田會員網店訂購6人份盆菜即刻享有85折優惠,下單即送莆田精品媽祖麵線一盒🍜 訂盆菜先======詳情======莆田 (港威商場) (尖沙咀) @hkputien尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場地下G103號
新春如意2人套餐 (免菜、芥 及 加一,價值$998)
套餐包括以下菜單:
🌸鴻運發財鮑魚撈起
🌸盤滿缽滿鮑魚大蝦盆菜2人份
🌸黑松露炒帶子
超惹味黑松露炒帶子,帶子鮮甜入味,上湯西蘭花
🌸媽祖平安麵
平安麵夠淋身,配搭多款配料口感非常滿足
🌸蟲草花魚鏢蟹肉羹
🌸桂圓銀耳湯配莆田紅團
超滋潤既桂圓銀耳糖水,好潤好舒服。
紅團小編第一次食,煙煙靭靭,內裡包裹著綠豆沙。
以下優惠內容
======詳情======