2024-12-18
今次我番工過左黎旺角呢邊做野,同事介紹我黎呢間西餐廳食飯,佢話夜晚黎過幾好feel,野食又唔錯,咁我梗係要跟佢黎試下啦😌呢間餐廳勁大,環境超好,成間餐廳都係唔同既bearbrick,如果係bearbrick迷真係要黎潮聖,旁邊有個位置係比live band表演既,不過我地lunch就冇表演睇😗Lunch set(+$38)午市可以以$38加配餐湯或沙律,同一杯餐飲,我地一人揀左一款,沙律菜幾新鮮,個湯當日係忌廉湯,呢個湯偏杰,我就覺得唔錯😆港式卡邦尼意大利麵($148)呢個卡邦尼用上白菌,煙肉,忌廉,紅洋蔥,黑椒,巴馬森芝士,佢個意粉係用自家製既幼麵,一食就食得出個質素係唔同,甚至可以話睇得出,佢個醬唔算好杰,但係夠濃,好creamy既味道🍝夏威夷莎樂美腸自家製薄餅($168)呢個pizza包括有千島醬,莫礼瑞拉芝士,菠蘿,莎樂美腸,煙肉,開心果,我就對有菠蘿係pizza上面冇咩反感,所以我揀呢個,少少酸甜幾好味,最鐘意就係入面有開心果碎,周埋個芝士都好味🍕呢間餐廳個環境真係頂級,夜晚黎應該勁chill,午市黎既話就有半價優惠,所以午餐黎可能感受唔到氣氛,但就平d,食物質素都幾好,特別
Lunch set(+$38)
港式卡邦尼意大利麵($148)
夏威夷莎樂美腸自家製薄餅($168)
呢間餐廳個環境真係頂級,夜晚黎應該勁chill,午市黎既話就有半價優惠,所以午餐黎可能感受唔到氣氛,但就平d,食物質素都幾好,特別係個意粉👏🏻