餐廳: 四季芬芳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
新穎中菜!有臘腸有蛇𡙡!今日特登去沙田新城市廣場添置新裝😁準備下個月去旅行!行完街梗係要喺商場覓食啦!朋友介紹去廣場嘅三期睇吓,因為嗰度比較多食肆選擇,我哋一行到佢果個area 就比依間叫四季芬芳嘅餐廳吸引咗,因為佢嘅裝修好特別啊😎好有中國傳統味道,但又唔係嗰啲殘殘舊舊既懷舊店,睇下餐牌亦不難發現有新派中菜揀!😀梗係要入去醫肚啦!我地叫咗紫薯臘腸餅- 擺碟好靚! 味題好正! 估唔到係圓形既😀😀色香味俱全!☺️黑松露小籠包- 好特別,有道具俾你注啲醋入去🤣牛油花甲菠菜- 正! 賣相同味道都係無得挑剔☺️ 菠菜中仲混入紫菜!唔洗淨食一種菜咁單調🤣花膠太史蛇羹- 材料豐富,有好多蛇肉和花膠😎😎 好重藥材味!食完真係有效🤣 感覺到熱咗☺️蛇王芬潤腸鹹水角- 呢個一定要食😀😀 鐘意食潤腸的朋友更加唔可以錯過😁😁雙重黯然銷魂煲仔丼- 嘩! 呢個真係不得了🤭🤭🤭 雙重肉係無諗過既有甘香味😎😎😎 煲仔飯粒粒粒分別,有少少飯焦!真係好值得叫!五香半筋半肉湯麵- 半筋半肉好味😉😉炆得好入味好淋!果碗仲要超級大🤩🤩 真係好特別好正!我同朋友都覺得呢間餐廳好好,好值得推介!同埋再想介紹埋其他朋友黎🤪🤪 多啲人再試多

新穎中菜!有臘腸有蛇𡙡!

我地叫咗

紫薯臘腸餅

黑松露小籠包
- 好特別,有道具俾你注啲醋入去🤣

牛油花甲菠菜

花膠太史蛇羹

蛇王芬潤腸鹹水角
- 呢個一定要食😀😀 鐘意食潤腸的朋友更加唔可以錯過😁😁

雙重黯然銷魂煲仔丼

五香半筋半肉湯麵

我同朋友都覺得呢間餐廳好好,好值得推介!同埋再想介紹埋其他朋友黎🤪🤪 多啲人再試多啲款式呀!

四季芬芳 (沙田)
沙田沙田正街2-8號新城市廣場三期3樓363A號舖
2023-03-13