2020-12-02 67 瀏覽
試新嘢有驚喜探完朋友就試附近有間準備新開的burger begin!價錢平民化,聽負責人話星期六正式開幕,麻雀雖小,五臟俱全,還有幾面牆讓客人留字,幾有特式。老闆還十分友善和我倆聊天談夢想,哩個時代還勇敢追夢開鋪確是令人尊敬!正如鋪名一樣burger begin,是一個新開始!be堅!.墨西哥漢堡 $58 😋😋😋😋咪講笑,漢堡肉選用澳洲,食落勁juicy,邊食邊滴汁,入口有陣甜味,繼而辣味慢慢滲出嚟,層次分明!好味!墨西哥汁不算太辣,for我可以再辣啲食落更過癮!跟老闆聊天才知道醬汁是自家特製👏🏻👏🏻.皇牌鵝肝漢堡 $108 😋😋😋😋😋哇!鵝肝煎得啱啱好,和漢堡十分配搭,油脂分布好吸引,食都係要小心肉汁。.唐揚魷魚配秘製辣香草茄汁 $38 😋😋😋😋選用日本魷魚,好食呀!有試些少椒鹽味,自家製個汁和魷魚好夾。.跟餐薯條配飲品 $15 😋😋😋😋薯條仲可以選味道,選了和風紫菜粉,正!無得輸。下次想試蒜香辣椒粉!.㊙️記得帶定濕紙巾!
試新嘢有驚喜
探完朋友就試附近有間準備新開的burger begin!
墨西哥漢堡 $58 😋😋😋😋
皇牌鵝肝漢堡 $108 😋😋😋😋😋
唐揚魷魚配秘製辣香草茄汁 $38 😋😋😋😋
選用日本魷魚,好食呀!有試
些少椒鹽味,自家製個汁和魷魚好夾。
跟餐薯條配飲品 $15 😋😋😋😋
㊙️記得帶定濕紙巾!
2020-12-01