創新Fusion菜🍳超流心蛋喇沙長通粉 邪惡滑蛋飯!-唔知大家有冇睇過《夏日麼麼茶》,任賢齊同鄭瘦文果套,呢間新開小店,真係有果個馬拉小島嘅感覺,夠哂Chill。而套戲係2000年上,完全係暴露年齡,不過利申返,田中係細個道地星期日影院睇嘅。-🥘馬來咖哩滑蛋雞肉蓋飯 ($78)極濃厚惹味馬來咖哩,配上超誘人嘅滑蛋蓋飯,熟度剛好滑溜溜,雞件炸過,非常香口,仲要極抵食大大份。🍳濃香喇沙煙肉長通粉 ($108)仿卡邦尼做法,以濃厚喇沙煮起,加上邪惡流心蛋,蛋汁同醬汁混合,包住每條長通粉,配搭完美,必食。🦐馬拉盞一口蝦多士 ($68)炸到透一透嘅蝦多士,非常香脆,內有爽彈蝦肉,馬拉盞惹味,沾上蜜糖剛剛好。🌶甘香醬手作蘿蔔糕 ($52)馬拉嘅萬能甘香醬,極惹味香口,炒蘿蔔糕就啱哂,蘿蔔糕非常足料,食唔停口。🥞自家製班蘭咖央多士 ($35)經典嘅邪惡多士!極厚切凍牛油,配上香濃咖央醬,香甜中帶牛油香,多士酥脆,超級邪惡!-🍹飲品方面,田中叫咗檳榔島敍雜果賓治,非常有夏日風情,仲有超多款罕見歐美手工啤,真係Chill爆!
創新Fusion菜🍳超流心蛋喇沙長通粉 邪惡滑蛋飯!

🥘馬來咖哩滑蛋雞肉蓋飯 ($78)

🍳濃香喇沙煙肉長通粉 ($108)

🦐馬拉盞一口蝦多士 ($68)

🌶甘香醬手作蘿蔔糕 ($52)

🥞自家製班蘭咖央多士 ($35)