2024-01-28 20 瀏覽
想飲手搖杯🥤但又怕肥既女士們👉🏻中環既輕時光就適合你們了🫰🏻店舖主打yougart製作的健康飲品😀全水果製作🍇🍓🫐🥝🍎🥭 自家熬煮冰糖🫕不含任何色素增味劑❌️藍莓優格奶昔 $40奶昔質感幼滑🥤每一口都吃到藍莓果肉🥹酸奶中的益生菌遇上野生藍莓🫐豐富的花青素能幫助消化❗還可以抗衰老🧏🏻‍♀️喜歡其他口味嘅你們,很多水果口味可以選擇🤭抹茶Oreo奶昔 $38抹茶控一定要試🫰🏻每一口都是Oreo碎碎🥤抹茶的味道像是綠茶帶點海苔味,不苦澀,是種有層次的味道,帶著沈穩的茶香味。平時不喝茶的我🍵都愛上了🥹店裏所有飲品基本上低糖 正常甜度都已經滿足到鍾意低糖口味嘅你👉🏻再叫埋半甜🤌🏻飲完更冇罪疚感😍📍中環威靈頓街166號地下後座📱5722 7865#週末扮工 #扮工室 #週末加班 #茶飲 #香港 #本地 #本地品牌 #weekend #weekendvibes #水果茶 #水果 #健康 #低糖

藍莓優格奶昔 $40

抹茶Oreo奶昔 $38