一直都聽過呢間米線店好出名😋今日終於有個機會試吓🥹店舖非常方便又闊落❤️除咗米線之外佢嘅荷葉飯都係必食一選😛仲有唔同嘅小食同埋燒烤選擇豐富整體黎講CP值好高😚⭐️ 十八怪招牌金湯過橋石鍋米線 🍜用個熱嘅鍋裝住米線真係好保暖岩曬冬天❄️ 招牌金湯用上鹹蛋南瓜同埋海南島黃辣椒風味十足💛 加上花膠牛柳海蝦溫泉蛋等配料超級豐富🐮⭐️ 棉花魚肚蟲草花蒸雞荷葉飯 🍲⭐️ 金華火腿湯浸娃娃菜 🥬荷葉飯充滿特色有濃郁嘅荷香☘️ 魚肚配上蟲草花感覺好滋補🍂 特別加咗娃娃菜感覺好健康🥦⭐️ 脆炸腐皮豬肉卷 🥓⭐️ 脆脆蝦多士 🍤兩款小食都十分香口炸得金黃色🔥 蝦肉爽口彈牙🤪豬肉卷好香脆☺️⭐️ 原條燒茄子 🍆⭐️ 燒雞翼 🍗串燒調味充滿孜然香好惹味🌶️ 惹味得黎唔會燒得太乾⭐️ 凍檸茶 🍋⭐️ 玫瑰洛神花果熱飲 🌹配返杯玫瑰花茶🌷入口清甜感覺好養顏
十八怪招牌金湯過橋石鍋米線

⭐️ 十八怪招牌金湯過橋石鍋米線 🍜