2025-02-18 0 瀏覽
好耐無近近地係屋企附近搵野,呢度開左間環境幾靚既餐廳,入面有個巨型旋轉木馬🎠木馬下有幾張2人卡位😆 雖然佢係唔識轉既,但影相打卡一流👍🏻而其他座位既牆都有畫畫🎨都好適合影相而且好闊落,坐得好舒服😌我叫左個午市2人餐,有一個薄餅🍕一個意粉🍝一個小食🥨兩杯飲品,可以半價轉特飲🍸意大利布袋芝士拿玻里薄餅🍕芝士波成粒溫泉蛋咁擺係pizza中間,影完相店員會幫我地切開個芝士波攤開係薄餅上面。芝士味好濃郁,同Parma ham既鹹香味超夾😍甲羅燒蟹肉意粉🍝本身意粉個醬汁已經好濃郁,再落埋蟹膏蟹籽撈埋一齊食,超邪惡又好食😋成個餐最中意既食物‼️仲有小食炸墨魚條2件+兩杯特飲:Pineapple hat同埋Taiwanese fruit tea,兩杯都好打卡able,我自己就比較中意水果茶,用熱情果做底,酸酸甜甜,解渴又開胃🤤