2024-07-04 257 瀏覽
餐廳中間一條大柱裝修成一個旋轉木馬式卡位座🎠,加上花花草草主題裝飾🌸🌷感覺非常舒適放鬆☺️🌹叫左兩個Brunch Set 同甜品😋🔸蜜糖燒厚切煙肉,炒蛋,裸麥飽厚切既煙肉外層煎得焦脆蜜糖既甜香與煙肉既鹹味亦都保持到平衡😀炒蛋金黃色,熟度恰到好處搭配脆口的裸麥麵包,好豐富😍🔸炭燒牛肩扒配煎蛋,燒薯仔牛肩扒內里軟嫩多汁,配菜燒薯仔,外酥內軟,食起來十分爽口牛扒價錢都比一般餐廳親民,同性價比高✨+35蚊配餐湯/沙律 同指定特飲特飲用心制作,又靚又好飲🔸Pineapple Hat🍍 - 波蘿梳打特飲,奉上原塊鮮甜波蘿,上面仲有一層焦糖,十分吸引😍🔸Vietnamese Coconut Coffee🥥 咖啡配上大量香甜椰奶,口感香滑,咖啡香濃,再加上細細球雲尼拿雪糕,滑上加滑👍🏻🔸震震下梳乎厘奄列梳乎厘 "震震下",好軟滑,而且甜度恰到好處😀配上香濃甜滑既奶油,同埋士多啤梨🍓藍莓,龍珠果點缀✨呢個甜品無論係視覺效果還是味道,都好吸引🤤一定唔會拎你失望有朋友生日/慶祝時,餐廳會提供一個旋轉木馬托盤,超靚😍打卡一流🥳總結: 👉地方舒適,佈置漂亮,食物高質,值得推介既餐廳😀👉餐牌每道菜色都有特色,款款吸
感覺非常舒適放鬆☺️

🌹叫左兩個Brunch Set 同甜品😋

🔸蜜糖燒厚切煙肉,炒蛋,裸麥飽
厚切既煙肉外層煎得焦脆
蜜糖既甜香與煙肉既鹹味亦都保持到平衡😀
炒蛋金黃色,熟度恰到好處
搭配脆口的裸麥麵包,好豐富😍

🔸炭燒牛肩扒配煎蛋,燒薯仔
牛肩扒內里軟嫩多汁,配菜燒薯仔,外酥內軟,食起來十分爽口
牛扒價錢都比一般餐廳親民,同性價比高✨

+35蚊配餐湯/沙律 同指定特飲

特飲用心制作,又靚又好飲

🔸Vietnamese Coconut Coffee🥥

🔸震震下梳乎厘奄列
呢個甜品無論係視覺效果還是味道,都好吸引🤤一定唔會拎你失望

總結:
👉地方舒適,佈置漂亮,食物高質,值得推介既餐廳😀
👉餐牌每道菜色都有特色,款款吸引,價錢合理👍🏻