2019-10-10
最近交通唔方便,好少出區外食嘢,今日就嚟咗屋企附近搵食通常食日本野一定就係最穩陣嘅,店內裝修幾簡潔。餐牌嘅選擇都好多唔單止有拉麵,仲有咖喱飯同蓋飯,小食嘅價錢都相當合理。我哋叫咗個自選二人套餐,包括任選兩款拉麵或飯同埋配三款小食,都係200零蚊,喺商場來講個價錢真係好難得。我叫咗店入邊推介嘅招牌牛油拉麵,拉麵上配有塊牛油(太心急想食唔記得影),撈完之後個湯底即刻變得好有奶油香,口感creamy好多,面質非常彈牙亦都好掛到湯,食完好滿足。我朋友就叫咗個豬軟骨拉麵,豬軟骨好入味,仲配有兩隻流心蛋,好足料。小食方面叫咗個吉列魷魚圈,炸到表皮好甘香,食落好香口,唔介意熱氣食既一流。炸豆腐嘅時候表皮好薄,入面又好滑嫩。最後就係燒雞翼同埋燒雞軟骨啦,無咁熱氣又好惹味既選擇。俾咗二百幾蚊就食到成枱都係嘢食,真係超級抵食呀。
炸豆腐嘅時候表皮好薄,入面又好滑嫩。
最後就係燒雞翼同埋燒雞軟骨啦,無咁熱氣又好惹味既選擇。
俾咗二百幾蚊就食到成枱都係嘢食,真係超級抵食呀。