2022-08-24 115 瀏覽
唔知幾耐冇食過放題,一來人大左胃口細左,二來係因為以前都有不少質素參差嘅日式放題餐廳,久而久之就冇再去幫襯🥲最近一班中學同學搞聚會想食放題回憶下,上網搵到呢間「瀛豐放題料理專門店」,除左日式同泰式食物外,加錢仲可以升級嚟個大大件嘅”海膽火焰帶子”同空運生蠔,質素都幾有驚喜🫢❤️。。🔘 晚市放題+生蠔啤酒任食任飲 | $249+$138評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 食放題嘅指定動作應該係嗌刺身😂 但我哋一坐低就嗌咗一盤好大嘅刺身拼盤🫢刺身全部都好新鮮爽口,我個人最鍾意嘅係三文魚同埋牡丹蝦刺身🫶🏼我哋加咗$138任食生蠔同埋海膽火焰帶子,事實亦都證明咗真係好抵😳尤係生蠔好新鮮同creamy,我一個人食咗八隻😂總括而言,食物質素比我想像中有驚喜,而且餐廳已經係用QR code落單系統,防止到漏單嘅情況出現🫢如果一大班人去食放題真係幾開心架☺️。。🔻一定要加錢食生蠔!好抵食🔻午市放題低至$209/人推介指數: ⭐⭐⭐️⭐️

🔘 晚市放題+生蠔啤酒任食任飲 | $249+$138
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑