2017-06-13 41 瀏覽
第一次來到元札幌拉麵就被他的日式裝潢吸引住了開始今天這個日式晚餐之旅!! 我點了的是松梅竹菊套餐原因很簡單!!就是因為這個性價比極高!! 一個餐包括了有一個雜錦拉麵, 燒多春魚, 雜錦串燒和滑蛋豬扒蛋飯完全兩個人都夠吃的套餐, 選擇多而且價錢公道 雜錦拉麵一上台就聞到好香的日式拉麵味道, 有豕肉, 半隻半熟蛋, 蟹腳等等, 整個拉麵最重要的麵質一流, 食得出是用日本拉麵來煮的, 而食材的味道都融化在裡面!!! 個湯係最正!!! 燒多春魚我係超喜歡食多春魚的, 因為又好味又唔會有好多骨, 今次呢個SIZE同份量都唔算少, 而且好香既炭燒味, 唔會燒得太乾!! 正 雜錦串燒估唔到咁大份, 又雞翼又冬菇又雞軟骨, 全部都係我既最愛呀~~~ 滑蛋豬扒蛋飯好正宗既日式滑蛋豬扒蛋飯, 蛋同豬扒既份量都係超大份, 一個女仔其實就食唔哂既, 而味道方面豬扒一部份好香脆, 一部份就MIX埋D蛋, 口感一流!!
第一次來到元札幌拉麵
就被他的日式裝潢吸引住了
開始今天這個日式晚餐之旅!!

我點了的是松梅竹菊套餐
原因很簡單!!
就是因為這個性價比極高!!

完全兩個人都夠吃的套餐, 選擇多而且價錢公道

雜錦拉麵

燒多春魚