餐廳: 八雲札幌拉麵
資訊:

2020-11-15 401 瀏覽
平時東大街爆到七彩,今日經過八雲可能因為早,無咩人。呢間八零食左好幾次,保持水準。每枱放有一盤既蛋,係隨便食架! 係全熟既普通蛋,野食未到前,可以食返隻我們選擇了2人餐 208套餐 選了浦燒鰻魚飯同普通拉麵, 拉麵部分忘記拍照,湯夠濃,叉燒比想像多,而鰻魚飯味道唔錯,比較細盒,如果汁多啲,鰻魚大小小會更好。另外叫了炸雞,炸蝦同餃子 鐘意佢椰菜夠大份,配合沙律醬好好味, 椰菜唔會乾晒水, 炸雞炸得幾好,唔會好油,入口多汁餃子賣相一般但係味道比想像中好,應該係椰菜豬肉餃,唔會太脆成日都有啲肉汁,放耐會變淋,要趁熱食炸蝦一般 ,粉比較多40蚊 厚切三文魚 食落都幾新鮮 可以一試

另外叫了炸雞,炸蝦同餃子

炸蝦一般 ,粉比較多

40蚊 厚切三文魚 食落都幾新鮮 可以一試

2020-11-12