2023-12-24 214 瀏覽
久聞Panash的好名, 呢家店真係不負眾望🌟! 呢轉門口已經聞到陣陣麵包香, 真係馋到我心癢癢!一入去,眼前一大柜既麵包實在係選擇困難症嘅噩夢😍。我試咗哩個脆薯法包,外皮真係脆到嘩啦嘩啦,啖啖薯蓉香滑得嚟不膩口,食完啲香味仲停留喺口腔,正!然後呢個香草三文魚同火腿牛角酥真係另我驚喜😲,一啖落去,火腿同三文魚既鮮味熔合得剛剛好,酥皮又係我至愛既那種唔油膩,鬆脆得黎鹹香適中,絕對係朝早一杯咖啡既好拍檔。陣陣麵包香、鬆軟嘅麵粉、再加上原汁原味嘅餡料,真係令人食指大動!如果你鍾意日式麵包,嚟Panash絕對唔會令你失望⭐️!点心點心🧁正啊!下次仲要試吓其他款式,講真,成日行過絕對會成日受引誘㗎啦!