2024-06-15 118 瀏覽
餐廳行日式木系小店, 俾人感覺好舒服, 而且有好多猫猫既元素, 相信店主都係愛猫之人。除左佢地既招牌班戟, 呢度仲有輕食系列, 夜晚係可以係到一條龍, 由主食到甜品, 同朋友傾到盡興而歸。.輕食系列餐湯, 主菜, 麥茶/抹茶餐湯係濃既味噌湯, 裡面有牛肉同蘿蔔, 蘿蔔好甜。椰香咖哩雞 $118椰香味好濃, 雞件同配料都幾足夠, 雞件都好大舊, 味道都唔會太辣。.松露香煎帶子$1383大粒帶子煎香左放係最面頭, 意粉本身用白汁煮, 仲有松露碎係香口。意粉本身既質感唔會太硬。.伯爵茶無花果班戟$148佢唔係好似平時見到既pancake 咁有2層, 呢個得一層。班戟本身都幾SOFT, 上面既CREAM 係用伯爵茶整, 所以好香茶味, 令到CREAM 本身冇咁膩, 仲有好多無花果係旁邊, 整體是不錯的。.提拉米蘇咖啡$48未飲過, 咖啡底係MOCHA, 面頭有手指餅俾人浸住食。欣賞佢地就算有餅仔係咖啡面頭, 都好用心拉花, 令我更加享受杯飲品。.抹茶富士山 $56抹茶本身應該係加左糖打到佢好厚身, 抹茶味道濃, 都唔會太甜,再溝埋牛奶飲好夾。
相信店主都係愛猫之人。
輕食系列餐湯, 主菜, 麥茶/抹茶
餐湯係濃既味噌湯, 裡面有牛肉同蘿蔔, 蘿蔔好甜。
椰香咖哩雞 $118
椰香味好濃, 雞件同配料都幾足夠,
雞件都好大舊, 味道都唔會太辣。

松露香煎帶子$138
3大粒帶子煎香左放係最面頭,
意粉本身用白汁煮, 仲有松露碎係香口。
意粉本身既質感唔會太硬。

伯爵茶無花果班戟$148

提拉米蘇咖啡$48
未飲過, 咖啡底係MOCHA, 面頭有手指餅俾人浸住食。

抹茶富士山 $56
抹茶本身應該係加左糖打到佢好厚身,
抹茶味道濃, 都唔會太甜,再溝埋牛奶飲好夾。