2015-02-10 2294 瀏覽
上回講到我史提芬周最憎食放題走單,今鋪食三木,真係打個突,任食新鮮馬冀海膽都算,見到帶子刺身,大過品客曾俊華,對面嗰位阿生,額有朝天骨,眼裡有靈光,仙人轉世,神仙下凡咁款,大叫,我終於等到你了,不要走!!!!食放題食到咁,我都明嘅,香港地,有任食海膽,咁鮮咁甜,唔腥喎,真係無幾間做到。 帶子又大又厚肉,仲唔係開邊切,okok, 我無嘢彈,法官大人。雖然我影左咁多相,洩露天機,災怯難免,但是我命中註定,就算我要冒天大的危險,我也要給你看個全相,因為呢d 食物太吸引, 點搞呀。 三文魚,少食,滑溜,鮮甜,n年無喺放題食過咁正嘅魚生。對面位阿生,同我一樣,有米到肚事大,整碗鰻魚飯,掂當,魚滑,燒汁撈飯都正到哭出嚟。食完先醒起未映,sor記。再講下其他嘢,牛舌,都係比唔上牛角,差d d , 真係可惜。甜品賣相似乎唔錯,入口味道,甜得嚟唔會太甜,糖尿,使乜驚! 督穿cream brulee 個焦糖面,卜卜聲,無得彈啦。三木價錢都均真,2百3蚊,食到5碟海膽壽司都圍到皮la, 如果月頭銀根鬆動,俾多少少錢,食好d, 食好好多,使乜驚

三文魚,少食,滑溜,鮮甜,n年無喺放題食過咁正嘅魚生。

2015-02-10
  • 刺身