2025-01-11 663 瀏覽
唔係啩 $3xx任食A5和牛海膽刺身併盤拖羅榴槤,吾實測過點可以相信! 120分鐘任你慢慢嘆 ! 成百款日料等你無限任食🤗🤗🤗A5和牛刺身輕輕燒過嘅A5和牛,入口即溶,油脂喺口裏面擴散,幸福感滿瀉🥰三文魚子黑松露魚生杯估唔到任食都可以咁精緻, 裝滿三文魚腩、油甘魚腩同魚子,鮮甜到暈, 入口層次好豐富😍滿屋海膽杯回本推介! 海膽鮮甜又滑溜,配上吞拿魚蓉,鮮味加倍🤩刺身拼盤有鮪拖羅、希靈魚、油甘魚、挪威三文魚、劍魚腩、甜蝦、北海道帶子和阿根廷赤蝦個人覺得阿根廷赤蝦最鮮甜,又勁大隻😍食到停唔到口💖劍魚腩肉質肥美,油甘魚鮮甜嫩滑,三文魚油脂豐富,入口爆油❤️忍唔住encore過咗兩轉😆滿屋佛跳牆足料有鮑魚花膠,鮑魚彈牙,花膠滿滿嘅骨膠原,濃郁嘅雞湯味,飲落順滑又玆補海膽手卷海膽嘅質量唔錯,而且細細件,唔會畀啲飯食飽你👏竹笙瑤柱蟹肉羹瑤柱份量好夠,蟹肉亦都好足👍榴槤榴槤烤咗特別香, 入口非常滑細膩,啖啖肉,去食日料都可以食到榴槤真係勁開心😋有大量串燒,炸物,窩物,真係食一次點會食得完😆仲有清酒白酒梅酒都係任你飲👍壓軸嘅梗係甜品, 除咗整個甜品櫃任食,仲有Haagen-Daz雪糕任食😍

A5和牛刺身

三文魚子黑松露魚生杯

滿屋海膽杯
回本推介! 海膽鮮甜又滑溜,配上吞拿魚蓉,鮮味加倍🤩

滿屋佛跳牆

海膽手卷
海膽嘅質量唔錯,而且細細件,唔會畀啲飯食飽你👏

竹笙瑤柱蟹肉羹
瑤柱份量好夠,蟹肉亦都好足👍

榴槤