觀塘咖啡店都唔少,有好多唔同嘅小店,都幾有特色,而且裝修都比較特別。今次嚟到呢一間喺以日本懷舊同埋中學校園風做主題。我哋叫咗兩個定食咗晚餐。西京燒比目魚定食 HKD 168 + 熱咖啡 (加HKD 8) - 食落幾嫩,係juicy 既,有一啲麻油味,未到話鮮既味道,不過配上檸檬汁都ok我反而好欣賞個配菜,日本南瓜好甜,煮到好軟熟,好好味!麵豉湯入邊有蜆肉,好有誠意!漬物味道都好岩我口味!咖啡味道,正常發揮。海鮮野菜天婦羅丼 (大蝦、日本南瓜、茄子、北海道帶子) HKD 168 + 熱日式玉露茶 - 天婦羅炸得唔錯幾香脆,帶子同蝦都大大隻,另外茄子同南瓜食落都新鮮美味。亦都配上日本南瓜、麵豉湯、漬物嘅配菜。整體來講服務都幾好,而且環境特別適合打卡,坐得舒服,都幾啱幾個朋友一齊享受吓美食,傾吓偈!