2024-06-08 35 瀏覽
🍜今次同豬生行去平時食開all day breakfast嘅後面街食野, 意外搵到間幾抵食嘅日本風麵店😙 加哂成個套餐又小食又飲品再加碗麵100蚊都唔使👍仲要份量十足.▶️ 麵麵俱到-麵全食配壽喜燒湯麵 (沙律套餐)呢套麵超豐盛, 有牛肋條, 豚軟骨, 脆豬皮, 虎蝦, 蟹肉, 鳴門卷, 荀同紫菜, 配搭傳統手工蛋麵! 最正係佢嘅豚軟骨好入味, 軟骨脆口~套餐加埋salad一啲都唔heavy▶️ 醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯麵 (唐揚雞套餐)呢碗就有豚軟骨, 脆豬皮, 鳴門卷, 荀, 紫菜, 芝麻同乾蔥, 配搭日本讚岐烏冬! 豚骨湯底夠鮮甜, 最正係脆豬皮, 咬落爽口唔肥膩~套餐加咗唐揚雞, 肉質香嫩幼滑▶️ 我哋仲嗌多咗2個小食: 燒汁雞皮餃子同明太子吉列炸蝦, 兩款同樣係即嗌即整, 餃子皮超特別, 餃子汁包係雞皮內同樣爆汁! 吉列蝦炸得剛好, 好juicy!
🍜
▶️ 麵麵俱到-麵全食配壽喜燒湯麵 (沙律套餐)

▶️ 醬油慢煮豬軟骨配脆脆豬皮豚骨湯麵 (唐揚雞套餐)