2010-07-14 37 瀏覽
...有一次我偶然經過見到,以我咁為食而又最喜歡不同國家的地道小食性格,當然係不知不覺咁飄左入去啦..唔食由自可食過一次就成日都想再食喇(而家已經好想食=.='') 這家店賣的同一般街頭賣既港式八爪魚丸唔同,佢既八爪魚丸加入左一D用脆醬炸成的小脆粒,令到D魚丸外皮咬落去就有香脆的口感,而包O係入面就係非常香軟的餡,絕對唔係平時食到o個d林"姐""姐", 最重要係餡料用左新鮮的八爪魚做...食既時候唔止口感十足..仲有種難得一嚐的鮮味,再加上佢地秘制醬汁簡直係由外香到內...個人推薦如果食得辣既就可以配上介辣口味沙律醬,食落更知味呀!!!價錢方面,中上等啦~大概$30有8粒+野飲~對八爪魚丸有興趣的一定要試試哦!!!飲食評分 : ★★★★★★★★★ 係9粒星耶!!!真的超高水準,咁最後o個一粒星去左邊?係由於旺角店好多時都好多人但佢地服務員既手腳就比較慢左小小^^
飲食評分 : ★★★★★★★★★