餐廳: 花楽 (北京道1號)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-04-24 103 瀏覽
又到我最愛嘅港女tea 時間~今次去咗一間有靚景嘅日式餐廳窗口位置可以看到維港Tea set係熱氣球造型🎈甜品放喺玻璃櫃擺盤好精緻打卡一流~.最特別嘅係甜品有和菓子好少喺afternoon tea入面食到而且唔會好甜🥰.整體以鹹點為主適合不太好甜嘅朋友而且係日本菜同一般英式下午茶唔同刺身厚切用料新鮮油甘魚油脂充足有甜味.飲品方面點咗雲呢拿蘋果茶有一set好靚嘅茶具味道比較清新 感覺有點微酸.另外晚市以清酒為主題見到餐廳有清酒吧枱仲有一大個清酒櫃鍾意飲酒嘅朋友唔好錯過啦!.📍 花楽 (北京道1號) (尖沙咀)尖沙咀北京道1號8樓801室
又到我最愛嘅港女tea 時間~
今次去咗一間有靚景嘅日式餐廳
窗口位置可以看到維港
Tea set係熱氣球造型🎈
甜品放喺玻璃櫃
擺盤好精緻打卡一流~

最特別嘅係甜品有和菓子

味道比較清新 感覺有點微酸
另外晚市以清酒為主題
見到餐廳有清酒吧枱
仲有一大個清酒櫃
鍾意飲酒嘅朋友唔好錯過啦!

📍 花楽 (北京道1號) (尖沙咀)
尖沙咀北京道1號8樓801室