2023-07-27 27 瀏覽
聽過呢間日本過江龍好耐,但未有機會試,今日行開波鞋街,就順便黎試一試佢,睇下可唔可以滿足到我呢個超愛牛丼🐂嘅人!黎到發現原來都多人排隊! 門口有menu話俾大家知有咩食,一貫日式風格,佢同其他牛丼連鎖店唔同,佢係主打燒牛丼,仲有好少有嘅鐵板選擇👍🏻等咗十五分鐘,就可以入去坐!一場黎到,緊係試下啲唔同嘅野,叫咗個鐵板野菜燒牛肉定食,好快就黎到!個鐵板一上檯,熱辣辣,再加上燒牛肉嘅香味,不得之了!呢個定食係跟埋飯🍚,沙律同麵豉湯,有好多燒牛肉,因為即燒嘅關係,牛肉好香好有肉味!呢個定食除左牛正,底下有勁多椰菜,因為有燒肉汁嘅關係,啲菜都好好食🥬,送飯一流😋除左牛丼,我仲叫左唐揚炸雞同餃子,滿滿日式🇯🇵嘅感覺,正!