2024-08-05
@hamasushi_hk 係日本人氣迴轉壽司之一,主打親民價格路線,佢第一間佐敦分店都黎左差不多一年了,一直未有機會去試下😅星期一收工早左就上去睇睇,時間尚早未有太多人,立即去自動取票機拎位,佢有得選擇吧枱位置同卡位咁都幾好,我比較喜歡坐卡位舒服d! Hama Sushi 有一大賣點。。。就係佢地既醬油,包括有柚子醋、特製醬油、甘口刺生醬油、濃口醬油、日高昆布醬油及減鹽醬油,可以配搭返唔同種類既壽司🍣另外佢地100%使用越光米,都係一大吸引既地方!佢地仲不停時有期間限定既季節產品,依家到21/08係夏祭第一彈(有圖)! 極推薦!-炙燒赤鯥 $12-北海道和牛烤牛肉 $22炙燒北海道帆立貝真係值得一點再點,好鮮甜~油甘魚壽司都係好食,油份夠高夠香~手卷係無飯手卷,都係一個不錯既選擇~另類選擇豬頸肉壽司原來好幾唔錯😌熱食推薦鴨肉蕎麥麵🍜** 期待第二彈既驚喜!溫馨提示🔔除了walk-in,也可於HAMA-NAVI註冊成為網上會員預約,或於OpenRice預約坐位。
極推薦!
-炙燒赤鯥 $12
-北海道和牛烤牛肉 $22
炙燒北海道帆立貝真係值得一點再點,好鮮甜~
油甘魚壽司都係好食,油份夠高夠香~
手卷係無飯手卷,都係一個不錯既選擇~
另類選擇豬頸肉壽司原來好幾唔錯😌
熱食推薦鴨肉蕎麥麵🍜
** 期待第二彈既驚喜!