2024-09-12
六點前週年慶優惠二人餐先288。套餐入面包左好多野食,仲有其他前菜,生菜,薯蓉,泡菜同呢到出名既麻醬,醬汁有濃濃麻醬香。環境都幾舒服,我地一行2人可以座4人桌外店員都主動幫我地加水。而且慢慢食都無叫我地走。肉類方面包左特色肥牛同瘦牛,入面本身有醬料醃製過,所以燒過後好多肉汁外仲好入味。入口其實都唔會太肥,,火喉剛剛好,外層燒到金黃色。雪花肋條,本身油花較多,所以食落較軟林入味。我自己就比較鍾意食呢種。覺得軟點同香口一點。香翁鳳梨牛排,貌相已經好吸精,係用一個新鮮鳳梨切片,燒過後勁甜仲有好香鳳梨香氣。牛排方面好厚,但燒過後肉質牛味較濃,同生菜一齊夾黎食可以減少油膩感。雞腿肉好滑好入味。白蘑菇,燒到好出軟好淋就食得,出晒蘑菇精華好好食外仲好解喝。最後黎飲番個牛肉海帶湯,入面海帶都幾多同爽口,又可以解解膩。