(非會員)
前日試過你們的早餐,其實都成日去食架啦,住響附近,不過同普通茶餐廳無咩分別,不過味道都仲OK,D檸茶叫佐小甜仲系好甜,出前一丁唔好甘鹹最好羅,越南菜式無早餐咩?都幾想試下.值得贊下一早果個大眼越南妹超靚女,聽講新來,服務態度幾好都幾健談下,你地餐廳D碟好大件,就來跌佢沖過來幫我扶住,真系好,笑容好甜美,今時今日甘既服務態度好啊,我D朋友都話要遲D過來睇下佢.至於夜晚D菜式我覺得烤魚整得好好食,不過都系果句,D碟好大件,兩三碟已經已經無曬空間,生牛河點解出來已經熟曬?而且好厚,幸好湯底仲好有牛肉味,希望改善下.不過值得一提夜晚多人排隊果陣,D阿姐見到我地差唔多食完就系甘收曬D碟,件春卷仲有件佢地以為我唔食就收走佐個碟,問都無問,做生意都唔洗甘趕下話?甘多樣菜最滿意系條魚同煎生蠔,好新鮮,一口氣叫佐兩碟生蠔.食完飯送果D糖水幾好味,但系入邊有椰汁飯後食有D滯.建議夜晚多人果陣,叫D阿姐冷靜D唔好甘急.
建議夜晚多人果陣,叫D阿姐冷靜D唔好甘急.
  • 煎生蠔