2018-08-04
第一次試呢度既早餐,選擇都幾多,平時早餐食黎食去都係火腿通,今次就試下炒蛋煎豬扒。一路以為係茄汁豆焗薯,一打開咁細既。。。。.原來睇錯左,係茄汁焗豆薯蓉先真🤭個炒蛋其實幾滑,帶d蛋漿,不過蛋味唔夠濃。佢好食過民華,但係始終太興既炒蛋都係我早餐既最愛。薯蓉顏色好橙🤔真係薯蓉黎??我食出黎感覺係蕃薯,不過都幾好食啊加埋茄汁豆。雖然size 唔大,但食食下都飽。本身對早餐d 豬扒無咩期望,通常都係又薄又乾憎憎咁。但呢度個豬扒居然係幾好食,豬扒食落爽口厚身,邊位帶小小脂肪,肥瘦適中👍🏻。本身想食香茅豬扒,下次都有信心黎試試。不過原來外賣要加$2, 價錢黎講對比隔離果幾間相對無咁抵食。 而且餐具居然無刀無牙籤,呢下扣分。不過味道ok, 有回頭既空間。