2025-01-07 74 瀏覽
旺角中心嘅飯團君真係一間好有特色嘅店,專門提供各式各樣嘅飯團,而佢哋嘅飯團全部都用紫米製作,健康又有營養。紫米嘅顏色靚,口感亦特別,食落去有種嚼勁,令人一試難忘🤤今次我點咗幾款唔同口味嘅飯團,首先係吉列豬扒芝士飯團。呢款飯團外面包裹住金黃酥脆嘅吉列豬扒,內裡仲有濃郁嘅芝士,咬落去即刻流出來,味道香濃,真係好滿足!紫米飯團同豬扒嘅搭配,令整個飯團更加豐富🤤👍接住係八爪魚飯團,呢款飯團用咗新鮮嘅八爪魚,肉質鮮嫩,配合特製醬汁,味道鮮美,仲有本身飯團嘅青瓜絲、肉鬆及油條脆脆,食落去非常開胃😋最後,我試咗雞扒飯團,雞扒煎得剛剛好,外脆內嫩,搭配紫米飯團,味道清新又唔膩🤤講真,旺中呢間飯團君嘅紫米飯團真係好有創意,唔同口味都好吸引,全部都能夠帶來唔同嘅驚喜,值得一試🙌💯下次試埋佢哋嘅豆漿先☺️📍飯團君 (旺角)旺角彌敦道688號旺角中心第一座1樓F88A號舖#飯團 #紫米飯團 #旺角美食 #人氣餐廳 #美食推介 #yummy #旺角中心美食 #旺中美食

📍飯團君 (旺角)
旺角彌敦道688號旺角中心第一座1樓F88A號舖

2024-12-23