每逢經過旺角山東街都會發現小人龍,小篇👧🏻嚟到位於旺角山東街爆丼屋,一直都好想試,假期就好多人,就簡左平日過黎食,等左一陣都就入到去😎。👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼⭐三重大極上丼 💰398呢個丼飯上面鋪滿咗海膽,中間鋪滿拖羅刺身,週邊就用蟹肉圍圈,整體刺身份量十足。拖羅刺身厚切吸引新鮮美味,入口即溶,價錢油脂感大滿足,海膽新鮮好甜,再用蟹肉撈飯好正。⭐制霸!鵝肝海鮮盛丼 💰278鵝肝帶子海鮮丼,上面鋪咗黑魚子和三文魚子,中間勁大塊鵝肝,旁邊鋪滿曬新鮮帶子刺身。鵝肝真係好好食,外皮煎到焦香,食落有creamy嘅感覺,而且一啲都唔會騷。帶子刺身肉質細緻爽口,味道清甜,好新鮮好味。⭐套餐仲會送兩會味噌湯兩碗湯,冬天飲好正。⭐白桃乳酸飲白桃味好出,少少微甜,0乳酸味又唔會遮蓋到白桃味,唔錯🤭⭐百香果梳打百香果梳打酸酸味味好解油膩,清新怡人。

👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼
⭐三重大極上丼 💰398

⭐制霸!鵝肝海鮮盛丼 💰278

帶子刺身肉質細緻爽口,味道清甜,好新鮮好味。

⭐套餐仲會送兩會味噌湯兩碗湯,冬天飲好正。

⭐白桃乳酸飲

白桃味好出,少少微甜,0乳酸味又唔會遮蓋到白桃味,唔錯🤭

⭐百香果梳打

百香果梳打酸酸味味好解油膩,清新怡人。