REFLECT Restaurant & Bar

以前以為啲多國菜未必啱食,但呢間旺角🇲🇽墨西哥fusion餐廳,食過一次覺得好正,今次再食😋餐廳仲有outdoor位置chill下㖭🥰🦀香煎蟹餅蟹餅好香脆,入面有蟹肉絲,加啲檸檬汁更好食😋可配香脆多士一齊食🐷豬肉串燒有六串,豬肉好稔滑好軟身,調味超重,重口味人士必食🌮墨西哥夾餅今次都係揀雞肉,另有蘑菇或者牛肉選擇,由於Tacos即叫即炸,所以要等20分鐘左右,食薄香脆熱辣辣Tacos包住雞肉、醬汁、牛油果醬、番茄粒等,口感層次豐富,酸酸哋可解油膩,雞肉就少少辣有刺激感🍕肉食手工pizza係我嘅favourite,呢款有辣肉腸、碎㹊人、火腿、洋蔥、黑椒,餅底同我哋平時食開嘅pizza唔同,脆到好似餅乾薄脆咁,好香口好好食🤤份量㪏父一般食開嘅細,大約三個人都食得晒😋🐥手工單骨雞翼炸得超香口、脆身,沾上薄荷乳酪汁可解油膩感

🦀香煎蟹餅

🐷豬肉串燒
有六串,豬肉好稔滑好軟身,調味超重,重口味人士必食

🌮墨西哥夾餅

🍕肉食手工pizza

🐥手工單骨雞翼
炸得超香口、脆身,沾上薄荷乳酪汁可解油膩感