2023-09-28
旺角宵夜串燒店秋葵 $16/翠玉瓜 $15/惹味台灣腸 $22 / 有機菠蘿 $22所有串燒都會一盤上,分別有4種辣度揀,我哋揀咗小辣,串燒嘅調味好有風味,調味嘅粉喺食材上面好均勻,每一口都食到嘅香濃嘅燒烤味,秋葵同翠玉瓜都好新鮮爽脆,有機菠蘿分量大大件好甜好多汁!整體都夠味道又帶出食材嘅美味!錫紙花甲粉 $65大大碗嘅花甲粉,成碗湯濃縮晒花甲嘅鮮甜香味,加上小辣嘅襯托,將所有嘅味道配搭落去米粉身上,真係一流,花甲嘅份量同米粉有得比拼,性價比超高!川式炒飯 $68估唔到炒飯咁有驚喜,川式嘅味道真係好特別,濃烈得來偏向慢慢滲出嚟嘅辣香味,配料都好充足有腸仔雞蛋一啲大路嘅炒飯配搭,但係都俾佢呢個調味令到所有嘢都好入味好一致!飯粒都炒得夠乾身,整個炒飯都食得好滋味!可樂 $12冰紅茶 $13串燒王 (祥興樓) (旺角)旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖
錫紙花甲粉 $65
川式炒飯 $68
可樂 $12
冰紅茶 $13
串燒王 (祥興樓) (旺角)
旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖