招聘中
$18,500-$25,500
月薪
2024-03-07 284 瀏覽
今日囡囡學校早放,媽媽們即約埋一齊去旺角放電😌見到一間餐廳好IGable 🤳個名仲勁搞笑叫「No Money So Lonely 」💸 裝修格局好搶眼,成間店都係打卡位🤩影相啱晒我!我地揀左坐森林卡廂位🌿有浪漫燈飾同花草點綴囡囡勁鍾意,仲話呢個位係俾公主坐🤣餐牌上碟碟食物個名都好盞鬼👻Fusion菜原來都幾多嘢啱小朋友食:🦪青檸凍的蜆呢個作為頭盤好適合,個汁甜甜酸酸、辣辣地好開胃,蜆肉大大隻,必叫之選👍🏻🍕小朋友啱晒甜酸雞比薩同平時食開既Pizza一樣,又有點不一樣!一樣有拉絲芝士,面層既餸卻變了甜酸雞、食落有d 似咕嚕肉☺️好啱小朋友口味!🍝大阪燒配章魚海洋義大利麵呢個估佢唔到咁好食!大阪燒個汁加煙韌度剛好嘅意粉,份量仲好大可以share,大人同小朋友都好鍾意食!🥘寂寞是貧窮拼盤個名好有趣🤭人多share就啱晒!(蝦餅、春卷、炸魷魚) 有6款小食,樣樣都有D咁,份量超大夠晒脆卜卜🐖蜜味酸辣豬肋骨有全份或半份揀,我地全部女孩子share半份啱啱好🤭個汁偏辣,豬肋骨唔痴骨、肉質都夠淋,底下舖左沙律菜可以包住肉食,兩樣一齊食中和返個辣度,清新得黎極開胃!🧇如我沒有窩夫我會很寂寞小朋友最鍾意朱
今日囡囡學校早放,媽媽們即約埋一齊去旺角放電😌
見到一間餐廳好IGable 🤳個名仲勁搞笑
叫「No Money So Lonely 」💸

裝修格局好搶眼,成間店都係打卡位🤩影相啱晒我!
我地揀左坐森林卡廂位🌿有浪漫燈飾同花草點綴
囡囡勁鍾意,仲話呢個位係俾公主坐🤣
餐牌上碟碟食物個名都好盞鬼👻
Fusion菜原來都幾多嘢啱小朋友食:

🦪青檸凍的蜆

🍕小朋友啱晒甜酸雞比薩

🍝大阪燒配章魚海洋義大利麵

🥘寂寞是貧窮拼盤

🐖蜜味酸辣豬肋骨

🧇如我沒有窩夫我會很寂寞
小朋友最鍾意朱古力醬🤣窩夫本身唔會話太甜,上檯熱辣辣,配埋雪糕一凍一熱好滋味😋仲有少少生果伴碟,班細路見到又要爭食喇😆