2024-10-03
前幾日同朋友嚟到「牛站」打邊爐😋😋餐廳主打麻辣火鍋放題,提供多款湯底、肉類、火鍋配料、熟食、甜品、飲品任食任飲!回訪過幾次都keep到有水準,值得推介❤️❤️-🐮SRF美國極黑和牛片套餐 $298/位✨湯底揀咗「滋補豬筒骨鍋🍖」同「牛站秘製麻辣鍋🌶」,兩款味道都唔錯~我就鍾意「牛站秘製麻辣鍋🌶」多啲,辣得嚟好過癮🤤🤤肉類方面,可以任食SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、西班牙豬五花片、封門柳、巴西牛脷托等,好多選擇~~當中推介SRF美國極黑和牛🐮!和牛大大片,肉質嫩滑juicy~入口即溶之餘啖啖油脂香,好正🔥🔥海鮮都唔錯🦐,包括有海蝦、沙白、帆立貝、水魷魚等,全部都好新鮮!!另外自助區有多款火鍋配料、醬料、小食、熟食、甜品、飲品可以任揀~~熟食有小龍蝦、滷肉飯、炸魚皮、醬爆糍粑、鹽酥雞、芝麻雞翼等,全部都好香口🤩🤩而火鍋配料有多款台灣直送的丸類、蔬菜、水餃、蝦仁棒棒、蟹棒等,每款試啲都夠哂飽!!食到七七八八,就差唔多去食甜品同雪糕🍨!今餐真係大滿足👍🏻👍🏻
🐮SRF美國極黑和牛片套餐 $298/位✨