2023-12-07
餐廳主調係粉紅色充滿少女的感覺🤭坐位都好寬落而且好舒適,當日我地坐咗接近3個鐘🤣🤣而店員服務態度真係好好,係我地食完所有食物後仲比杯水我地😙🔺香脆紐約薯條🍟 $58係粗薯條啊!!!!係個人最愛薯條😍薯蓉比例真係好多🥔醬汁有茄汁同加咗$10要芝士黑松露醬,黑松露真係有好多🖤配薯條食真係好正!!🔺芝士西蘭花🥦 $58大推!!!!平時就大愛芝士焗西蘭花點可以放過💖西蘭花係煮得較淋身,芝士可以拉絲再加上忌廉真係好好食😚自己一個人食完成份已經想encore了😆🔺龍蝦汁蟹肉意粉 $108蟹肉撈勻後真係啖啖都係但龍蝦汁就真的不太濃🦞意粉軟硬度適中~🔺美國安格斯肉眼 $198牛扒叫咗5成熟,肉眼扒好厚身但都好淋而且唔會過生或熟🥩薯條同樣係粗身再有胡麻醬沙律🥗🔺焦糖牛角窩夫配乳酪雪糕 $68餐廳係可以畫碟的就選擇了我最愛之一eeyore❣️真係超級得意,見到已經好開心了✨打卡真係一流!!!但要注意要預早啲同餐廳預訂🙌🏻牛角窩夫牛油味好香同好脆🧇乳酪雪糕乳酪味都好重,酸酸甜甜配窩夫食好夾🍦🔺髒髒海鹽奶蓋可頌 $58兩個甜品個人就對於呢個就還好,可頌上面有奶蓋🥐而碗入面有朱古力都可以配黎食🍫可頌相對比較乾身同
🔺香脆紐約薯條🍟 $58
🔺芝士西蘭花🥦 $58
🔺龍蝦汁蟹肉意粉 $108
🔺美國安格斯肉眼 $198
🔺焦糖牛角窩夫配乳酪雪糕 $68
🔺髒髒海鹽奶蓋可頌 $58
兩個甜品個人就對於呢個就還好,可頌上面有奶蓋🥐而碗入面有朱古力都可以配黎食🍫可頌相對比較乾身同沒有太大特別😗
🔺Tiramisu Latte $48
Latte唔係好苦,幾好飲還有仲有手指餅乾🍪
🔺可遇不可求 $38
記得要攪勻先好飲否則飲到後面會好甜😂
🔺Mocha配朱古力雪糕
咖啡真係較酸和苦可能要融埋朱古力雪糕會更好💦但我地就咁食咗,雪糕係偏甜少少的~
🤤好味度 : 9/10
🔙回頭率 : 9/10