2021-09-08 41 瀏覽
「No Money so Lonely」真心被他的名字吸引了。朋友趁著囡囡放暑假,約埋我一齊到旺角食午餐,於是選了呢間名字十分特別的餐廳。餐廳位於旺角 T.O.P. 4/F, 環境裝飾帶點懷舊。我們點了兩份lunch set ,午餐配有有餐湯或沙律,價錢大约$130左右。一份 4 items lunch , 四款餸選了明太子手撕雞、一口牛肉、啖啖蟹肉、泡菜豚肉,再配一碗紫菜芝麻飯,分量不少。另外一份午餐就要了pizza ,可以大家 share。沙甸魚 pizza 幾特別,配上微辣红椒絲及拉絲芝士, 餅底薄脆 ,十分好味。最後加$20要了杯latte ,飲 latte 最期待有靚靚拉花,當然咖啡味道亦很重要,整體杯latte 不錯。總結呢度環境裝修、食物味道及咖啡質素,都不錯值得大家一試。

4  items  lunch  set

沙甸魚pizza

Latte

總結呢度環境裝修、食物味道及咖啡質素,都不錯值得大家一試。

Salad
2021-08-15