近排Office想搵個地方舉辦team building,要搵個可以包場兼溫馨嘅地方。今晚專門搵佐呢間旺角樓上鋪踩點試下。✅地理位置:旺角樓上鋪,比較中心位置,離地鐵站三五分鐘。👌位置好方便大家夜晚三場各自歸家。✅環境:燈光溫馨環境舒適,適合好友聚會🎈包場開party🎉最多可以坐到30人啊,團隊過來包餐無問題✅價格:呢間舖主打做套餐,4位以上就可以揀按人頭💰168收費,抵過單點啊。✅食物:今次試佐雞亦、牛肋條飯(鴨仔造型嘅香米好得意,撈飯一流)、鸡柳螺丝粉(味道好香口),全部食曬✅服務:有個好得意活潑嘅店長大叔招呼客人,仲有各種各樣嘅board game玩。總體來講,我覺得幾OK,攞佐老闆電話,最好都係提前book場book位。