2024-12-06 0 瀏覽
鮮茄芝士焗豬扒飯龍蝦汁海鮮意大利粉蒜香雞翼Cappuccino 泡沫咖啡Flavor Coffee 風味咖啡 (焦糖 味)孖啡位於旺角彌敦道,環境舒適闊落,絕對係三五知己聚會嘅好地方!🎉餐廳提供多款美食,以下係我地嘅詳細食評:🍛 **鮮茄芝士焗豬扒飯** 🍅🧀豬扒飯真係無得輸,豬扒煮得嫩滑多汁,配上香濃芝士同鮮茄汁,每一口都係滋味滿分!🤤🍴芝士拉絲效果滿滿,絕對係芝士控嘅天堂!這道菜色香味俱全,絕對值得一試!😋🦞 **龍蝦汁海鮮意大利粉** 🍝🌊龍蝦汁海鮮意大利粉用料十足,有新鮮青口、大蝦等海鮮,配上特製龍蝦汁,味道鮮甜,意大利粉煮得剛好,口感一流!🦐🍤整體味道平衡,海鮮迷一定唔可以錯過!👍蒜香雞翼蒜粒炒得通透,鍾意食蒜頭非常滿足雞翼煎炸通透,外脆內軟👍🏻👍🏻👍🏻正爆☕ **Cappuccino 泡沫咖啡** ☕🎨泡沫咖啡即沖即飲,泡沫綿密細膩,咖啡香氣撲鼻!作為餐後甜品或單點,無論點樣都非常合適,絕對係咖啡愛好者嘅心頭好!☕️💖🍬 **Flavor Coffee 風味咖啡 (焦糖味)** 🍮🍯焦糖味咖啡帶出甜蜜香濃嘅感覺,咖啡與焦糖嘅完美結合,令人一試難忘!甜而不膩,適合鍾意甜嘢嘅朋友
鮮茄芝士焗豬扒飯
龍蝦汁海鮮意大利粉
蒜香雞翼
Cappuccino 泡沫咖啡
Flavor Coffee 風味咖啡 (焦糖 味)

🍛 **鮮茄芝士焗豬扒飯** 🍅🧀

🦞 **龍蝦汁海鮮意大利粉** 🍝🌊

蒜香雞翼
蒜粒炒得通透,鍾意食蒜頭非常滿足
雞翼煎炸通透,外脆內軟👍🏻👍🏻👍🏻正爆

☕ **Cappuccino 泡沫咖啡** ☕🎨

焦糖味咖啡帶出甜蜜香濃嘅感覺,咖啡與焦糖嘅完美結合,令人一試難忘!甜而不膩,適合鍾意甜嘢嘅朋友!🍬

總結:孖啡係旺角潮流地標,無論係食物質素定環境氛圍都係一流!✨🎉下次記得預約座位,享受呢個美食天堂!👫🍽️

2024-12-02
午餐