2024-11-07
適逢鍋霸開幕5周年,佢哋推出左全新「時間自主吃到飽火鍋套餐」,有兩個時間可以選擇,分別係120分鐘或者係無限時,唔好以為無限時要好貴,其實佢都只係120分鐘嘅價錢另外加多$40就可以享用到,非常抵,用餐時間由你自己決定,真正做到時間自主,唔駛再好似平時打邊爐咁趕頭趕命,慢慢同家人朋友享受套餐有三個級別可以選擇,分別係第一級別嘅 Prime Grade 牛肩胛肉及西班牙無激素豬肉片、第二級別嘅美國 Prime Grade 極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬 (每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)同第三級別嘅極上Prime Grade霜降牛小排及西班牙伊比利亞黑毛豬 (每兩位便送多一碟價值$168既手切安格斯prime grade 牛肉)今次我同朋友就揀咗第二級別🍲 美國 Prime Grade 極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬 ,鍋底方面選擇多,有成20幾款,今次我揀咗養生蟲草花桃膠雞涮涮鍋,好足料,有大量蟲草花,桃膠,豆卜,雞件仲送左個餐前小食Shake Shake鹽酥雞同炸花枝丸,Shake Shake粉有4種味道選擇,有梅子、芝士,海苔同香辣,有辣
仲送左個餐前小食Shake Shake鹽酥雞同炸花枝丸,Shake Shake粉有4種味道選擇,有梅子、芝士,海苔同香辣,有辣有唔辣,任你配搭,炸花枝丸好彈牙
火鍋配菜選擇接近70多款,肉類,丸類,海鮮,菜類、麵食都應有盡有
飲品方面除咗有罐裝汽水,果汁,梳打水,仲有鍋霸自家調配嘅茶飲選擇
甜品方面,每位客人都可以自選1樣雪糕,有Häagen-Dazs, Movenpack, Dryers 嘅雪糕、甜筒可以選擇,為一餐飯畫上圓滿句號
呢度係掃QR Code落單,送餐速度快,無漏單情況出現👍🏻職員仲會好密密咁幫我地清碟,非常有效率;而且環境闊落又坐得舒服,同朋友家人坐幾耐都唔怕啦