最近社交平台都熱烈討論緊旺角新開嘅何師傅,所以今日就嚟試吓!💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅💥攞起松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅啲時候,一眼就已經見到高質素嘅配料,入口滋味濃郁,柔滑鮮香,每一口都好滿足👍🏽💥烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁💥ESP美國安格斯肉眼牛扒就更加吸引我,鮮嫩牛肉Texture,搭特製燒汁,個汁香氣獨特,令人好難忍住想再嚟第二塊!💥香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💥扁意粉都幾特別,上面鋪咗香煎帶子黑松露忌廉燴,特別之處係口感十足,放係口中溜過,只能用「非凡」兩個字形容😋💥宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲💥至於甜品我就選左呢款宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲,見到個強烈嘅奶味同特濃抹茶就已經興奮晒👍🏽💥凍檸茶, 凍檸水💥最後嚟個消暑檸茶/檸水,瞬間感覺解渴又消暑,每一口都飲得好滋味!我個老公都對呢度相當滿意,以往對西式咖啡店有要求,而家都讚好😉 下次會再嚟㗎!

💥松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅💥

💥烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁💥

💥香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💥

💥宇治抹茶紅豆白玉特濃5.0牛乳軟雪糕芭菲💥

💥凍檸茶, 凍檸水💥